Post by perpgbytsungdipho on Mar 6, 2022 1:18:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Old Man\u0027s Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Old Man\u0027s Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати све ▞▞▞
▞▞▞ Old Man\u0027s Journey 2022 version ▞▞▞
Стил изнад супстанце
Ова игра!!! То ме је насмејало са сузом у оку од самог почетка. Какав сте нам поклон дали програмери. Хвала вам.
Ако тражите меснат изазов са слагалицама, онда сте дошли на погрешно место. Оно што имамо овде је више поетична, интерактивна прича са дивном графиком сликовница и нежном музиком на хармоници. Померате брда нагоре или надоле да бисте направили „излаз“. И осећај приче и начин на који се брда повезују чине поређење са долином споменика, јер се облици комбинују, пркосећи логици стварног света. Нажалост, било је превише лако и готово за само 2 сесије, али сам га добио на распродаји, - не жалим се. Само да је било више
Old Man's Journey Abenteuer qtv
Плакала сам, прича је лепа, а и графика.
Прелепа графика, али игра је била досадна са једноставном механиком. Само померате брда горе-доле да бисте се постројили како би лик могао да настави да се креће. Ништа ново на путу осим можда неколико оваца које морате да смислите како да прођете. Волео бих да нисам платио за ово.
Десет минута борбе да га одведем било где. Заглавио је, нема инструкција, нема помоћи. Изгледа или *било би* дивно само да могу да одведем јадника било где. Тако фрустрирајуће.
Веома кратка игра са досадним контролама, прича кратку причу о узимању љубави здраво за готово. Није вредео 5 долара и волео бих да могу да добијем повраћај новца
Old Man's Journey রোমাঞ্চকর gubq
Боо како пас добијаш репризу
Old Man's Journey রোমাঞ্চকর gubq
Озбиљно разочаран. Има предиван дизајн (звук, графика) али... Тако је досадан. Људи одлазе о причи, али ја то ни не разумем. Мање је игре, а више... Кликните овде и гледајте како се прича одвија веома споро.
Олд Ман'с Јоурнеи је невероватно искуство које се ослања на једноставност у игри и приповедању. Једна од најбољих игара које сам икада играо.
Прелепа игра, слатка прича, али досадна игра
Тако је прелепо, цртежи, музика... Али понекад постане узнемирујуће 😑 са брдима углавном, као да мораш да их спустиш да би могао да ходаш негде другде и слично
Овај гамв, иако диван, тешко је управљати јер он може ићи само у једном правцу на свом путу. Брда којима манерише не функционишу баш добро и сада сам заглавио и без обзира што сам покушао све, он не може даље. Веома фрустрирајућа и досадна игра.
најлепша анимирана игра. тешкоћа слагалице таман. моје 4 најбоље мобилне игре икада, серијал долине споменика, где сенке спавају и ту игру.
Изгледа и звучи фантастично, али игра је тотално досадна. Прича је предвидљива и није толико импресивна.
Лепа уметничка дела, али тешко је тачно знати где да се иде, посебно после хотела.
Прелепе сцене и слатка прича иако се игра веома понавља (померање брда горе-доле). Добро је да деца упознају круг живота.
Игра је искључена на плаи пасс-у каже да је демо. Предвиђено је да буде пуна верзија.
Одлична графика, одлична идеја, заиста тужна прича. 100% добро.
Stickman vs Zombies 액션 thz
Веома лепа игра. Механика играња постаје помало досадна након неког времена, посебно када се брда једва додирују, али их не прихвата као додиривање.
Механика игре сталног померања брда и тапкања за кретање може бити заморна и понављајућа, али прича са свим својим лепим сликама и емоцијама то надокнађује. Било је задовољство доживети.
Много грешака
Третирајте ово као квалитетан комад уметности од 5 долара. Кратко, слатко и креативно.
У реду игра. Прелепа графика и лепа музика. Имао је веома спокојан европски стил. Помераш старца и савијаш авионе за њега. Међутим, након неког времена постаје досадно. Овца ме је изнервирала до те мере да сам је само деинсталирао пре него што завршим.
Ово је више графички роман, али уживао сам у њему. Само бих волео да можете да поновите сцене сећања, пропустио сам неке од њих због сметњи из стварног света.
То је у реду игра ако тражите визуелни роман. Не бих ово назвао игром.
Волим једноставност ове игре. Опушта и не даје вам никаква стробирајућа светла од којих вам се врти у глави док играте игрице. Анимација је одлична, а авантура забавна. Опције и навигација су такође лаки. 5 ⭐с за мене. 👌👍
Јединствена мала игра са дирљивом причом о љубави, губитку и животним „успонима и падовима“. Сама игра је одлична, због необичног начина на који се од вас тражи да прелазите кроз пејзаж. Једини недостатак за мене је био то што је постајао све мање интерактивни у позадини и више фокусиран на путовање до краја. Додајте још неколико ствари између тога и савршено је!!
Заиста добра графика и веома мирне и хладне вибрације дефинитивно вреде мог новца
Лепе слике, одлична музика, добра прича, опуштена игра. Међутим, игра постаје помало досадна у средини због само једног механизма игре.
Мирна игра са лепом причом. Мало се понавља пред крај, али је генерално пријатно.
Одличан начин да прођете време чекајући заказане састанке. Најбољи део је да нема потребе за звуком јер нема дијалога, само музика и можете је искључити. Ипак, ова игра је одлична игра за мождани удар, повреду мозга и друге који се боре са афазијом или другим комуникацијским поремећајима. Хвала вам пуно што сте развили ову игру без обзира да ли је замишљена на овај начин или не.
Био сам заиста разочаран јер није било смерница које би ми помогле да се снађем у игри или да схватим где треба да идем. Деинсталирао сам након десет минута покушаја да преместим типа на следећу сцену. Ишао би само напред-назад на малом простору
Омогућите путовање: Померите земљу и причу. Једноставно, опуштајуће, дирљиво.
Шармантна кратка прича са одличним уметничким дизајном и одличном музиком игра је елегантна и мирна и прича се завршава пре него што се превише понавља :Д
Ова игра је била тако невероватна. Играо сам ову игру пре око 2 године. Заборавио сам, нисам дао оцену овој игри. Дакле, ово је 5 звездица од мене за ову невероватну игру