Post by perpgbytsungdipho on Mar 6, 2022 0:56:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ True Fear: Forsaken Souls 1 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ True Fear: Forsaken Souls 1 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz resurs ▞▞▞
▞▞▞ True Fear: Forsaken Souls 1 2022 version ▞▞▞
True Fear: Forsaken Souls 1 הרפתקאות tjea
Mən heç vaxt belə bir tapmaca oyunundan həzz almamışam. Hər dəfə bir şey yüklədikdə, cansıxıcı oldu və oyunu dayandırın. bu oyun həqiqətən immersivdir və mən tam məzmunu aldığıma peşman deyiləm, baxmayaraq ki, ümid edirəm ki, daha uzun olacaq. əla oyun btw.
onun demo olduğunu anlayana qədər həqiqətən həzz aldım (BS)!!!!!!!!!!!!!!! Hamımızın kredit kartı yoxdur. Torpaqlar üçün itirilmiş bütün işləri tamamladım. Bunların heç biri olmadan, görəsən, kimsə razıdırmı?
Mən super qiymət verərdim, amma başlanğıcın davamının sonuna çatanda və mən bütün oyunu 4.99 dollara almasam davam edə bilmərəm ki, bu mənə uyğun gəlmirdi, mən də bu oyunu həqiqətən sevirdim, diqqətimi çəkmişdim, amma acgözlüyünüz məni çox sevirdi. Mən bu oyunu yükləməzdən əvvəl nə deməli olduğunuzu görmək üçün oyunu endirmişəm
Problemin məndən qaynaqlandığını bilmirəm, amma tam oyunu aldıqdan bir gün sonra o, yüklənməyəcək. "Başlat" düyməsini vurduqdan sonra qara ekran alıram və daha da getmir.
İdarəetmə elementlərinə öyrəşməyim bir qədər çəkdi və bacardığım zaman oyun maraqlılaşmağa başladı, məndən onu almağı xahiş etdilər. Beləliklə, həqiqətən ALMAQ niyyətində deyilsinizsə, bunu yükləmək üçün narahat olmayın. Sonunda məyus olacaqsınız. Əks halda, bu oyun pis atmosferə baxmayaraq (və ya ona görə) gözəldir.
Bu yaxşı bir araya gətirilib və saatlarla bulmacalar və kəşfiyyat əyləncəsi!
Planet Craft: Mine Block Craft Seiklusmängud xtu
Bu zəhmlidir mən bütün tapmacaları həll edirəm və ekspertdə daha çox ilan qorxudur, amma bu oyunda xəyal deyil
Mən bu oyundan həqiqətən həzz aldım! Asan deyil, amma çox çətin də deyil! Mənim əyləncə növüm!
Bu oyun sadəcə 1-ci fəsil olsa belə yükləməyə dəyərdi. Hekayə xətti, qrafika kimi. İpuçları axtararkən əsəbləri dağıdacaq qədər çətin olmasa da, bu barədə fikirlərinizi bildirməli idiniz, nə də asan deyildi. 10 dəfə artıq ödəməyə dəyər bir oyun. Bu standartda daha çox oyun ola bilərdi.
Mənim üçün son damla, kiçik tərəzinin bir tərəfinə ağırlıq qoyaraq, digər tərəfi qaldırıb oradan bir şey götürməyim oldu. Göz səviyyəsinə 4 düym daha yaxın qaldırılaraq əlavə aydınlaşdırılmasa, personaj onu orada görə bilməzdi.
Oyunun böyük potensialı var, lakin onun oynama üsulu çox mürəkkəbdir. Növbəti sahəyə daxil olduğunuz zaman.tədqiq edəcəksiniz, oyun sizə səviyyənin sonuna qədər ehtiyacınız olmayacaq bir element verir. Bu, birdən çox tapmaca üçün əşyalar toplamağınıza imkan verir, lakin gəlin diqqətinizi bir anda bir tapmacaya yönəltməyə imkan verir. And içirəm ki, bir anda inventarımda təxminən on beş əşya var idi. Bu oyun haqqında deyə biləcəyim çox şey var. Ancaq bunu özünüz üçün oynamaq istəyirsənsə, get!
Nə vaxt itkisi. Oyunu mütəxəssis üzərində qurmuşdum, amma bunu olduqca asan tapdım. "Asan" rejimin nə qədər sadə olduğunu təsəvvür edə bilmirəm. Bulmacalar asan idi və həllər göz qabağında idi. Və bir çox tapşırıqlar gülünc və lazımsız idi. Məsələn, bir otaqda siz çəkic tapırsınız və ondan bir şüşəni parçalamaq üçün istifadə edirsiniz, sonra çəkici atın. Bundan dərhal sonra pilləkənlərdə dörd lövhəni mismarlamaq üçün çəkic lazımdır, ona görə də başqa çəkic əldə etmək üçün tapmacanı həll etməlisən.... eyni otaqda!!!!
Əladı hamıya dəstək olunur
gözəl oyundu
Çox aldadıcı. Birinci səviyyəni davam etdirmək üçün uzun müddət oynadıqdan sonra tam oyun üçün ödəniş etməlisiniz. gülünc
Mən onu oynayıram amma səviyyəyə gedə bilmirəm və hekayə əladır nağd ödəniş tələb olunur. Zəhmət olmasa silə bilərsiniz. Növbəti səviyyəyə keçə bilmirəm qrafika yaxşı və xarakter də xoşuma gəlir. O, oflayn oyundur.
Mila xamiyeva UŞAX NEDİ FİŞEK NEDİ HELE SAAT NEDİ GET SEN EV İŞLERİ GOR YADDAŞ VE RAM ZEİFDİ SENDE
Oynadığım ən yaxşı oyunlardan biri. Mən, həqiqətən, xarakterə daxil oldum. Mən göstərişlər verən pis kuklanı sevirdim. Mən hələ bu oyun kimi məni öz dünyasına apara biləcək başqa bir oyun tapmamışam. Bulmacalar çətin idi, lakin qeyri-mümkün deyildi.. Yəni onları oynamaq üçün riyaziyyat ustası və ya fizik olmaq lazım deyil.Məntiqi gözəl və bəzi kədərli oyun.
onu satın alınana qədər oynadım, mən onu aldım, sonra bağlandı və hər dəfə oynamaq istəyəndə. WTH
Quraşdırdıqdan sonra belə başlamayan oyunu qiymətləndirmək çətindir, bilirsinizmi? niyə oyunlar var və mən bir neçə dəfə yaşadım, bir şəxs quraşdırmaq üçün düyməni basmaqda çətinlik çəkdikdən sonra oynamağa başlamadım və sonra ekranda heç bir şey görünmür, ancaq u.finally qarşısında qara və/yaxud boş ekran görünür. oyunu işə saldım, lakin indi oyun o qədər çaşqın və yavaş qarşılıqlı əlaqədədir ki, marağımı itirdim və yəqin ki, onu sevimli proqramlar siyahısında saxlamayacağam.
Proqram həqiqətən yaxşıdır. Qrafikanın yaxşı olduğu kimi və həyəcanlandıran, lakin qiymətin həmişə keyfiyyətdən danışdığını söyləmək kədərlidir. Mən başa düşürəm ki, oyununuz ödənişə layiqdir, çünki bu, yaxşı oyundur, lakin bilirsiniz ki, biz ödəniş etmədən qazanmağınız üçün sadəcə bir reklam qoya bilərdiniz. Və həmçinin bir reklam qoysanız, bəziləri bunu zəhlətökən və zəhlətökən tapacaqlar, lakin ödəniş etmək reklamdan daha çox uduzacaq. Bəli, bu, sadəcə mənim fikrimdir və hamı tam versiya üçün pul ödəməyə hazır deyil.
Oyunu sevdim. Lakin, iki hissə və heç biri bir son vermir?? Bütün oyundan həzz aldım, amma sonunu bilməməyim onu ruhdan saldı. Zəhmət olmasa, bu oyunu yekunlaşdırın və mən əlavə iki ulduz verəcəm.
Yenilənənə qədər işlədim. Artıq açılmayacaq... Sizə lazımsız cavab verməkdən xilas olmaq üçün hamıya verirsiniz... önbelleği təmizlədim.telefonumu yenidən başladım.Sınıq oyununuzu sildim.Sınıq oyununuzu yenidən quraşdırdım.Və pozulmuş oyununuz hələ də açılmayacaq. ÜMUMİ SINIRLIQ !!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu oyun super oyunu mən bu oyunu çox bəyəndim həmdə dəhşət qorxuludur məncə bu oyunu yükləyin
gameplay yaxşıdır, lakin oynamaq pulsuz deyil
Oyun visuals fenomenal edir. Siz çox iş ona getdi deyə bilərsiniz. Mən sürətli səyahət xəritəsi LOVE (təşəkkür edirəm !!). Amma o, birdən-birə cavab Mən bir şey bir neçə dəfə kran lazımdır və heç bir şey (məsələn, durbin) baş verəcək, çünki özümü incidir əldə tapa bilərəm. Hələ mən bu oyun bir cəhd vermək məsləhətdir.Bu oyunu sevirəm!!! Hekayə xətti məni bağladı!!! Super ürpertici!!! Ona 4 ulduz verməyimin yeganə səbəbi tam versiya üçün pul ödəməli olmanızdır bu pisdir. Valideynlərim video oyunları üçün pul ödəmirlər. Ona görə də mənim kimi insanların tam versiyaya pulsuz çıxışını arzulayıram. Bundan başqa, bu, zəhmli, sümükləri soyutma oyunudur!!!
TULAMMA QORXULARIDAN XƏBƏRDAR OLUN! oyun yaxşıdır. Əvvəlcə pulsuz rol oynadım və bütün oyunu almağa qərar verdim və indiyə qədər yaxşı. hansı əşyaları və harada istifadə edəcəyinizi müəyyənləşdirməlisiniz. tək şey məni qıcıqlandıran atlama qorxularıdır. musiqi sizə nəyinsə nə vaxt çıxacağını bildirməyə imkan verir. Filmlərdə nifrət edirəm, oyunlarda isə nifrət edirəm.
Bir oyun üçün pul ödədiyim zaman bu, oyunun çox yaxşı olduğunu bildirir. Qrafika yaxşıdır, amma yox.. Hekayə heyrətamizdir. Bununla belə, daha çox əlavə oyunlar oynayacağımı gözləyirdim, xüsusən də bunun üçün pul ödədim. Bir əlavə qısa oyun kifayət deyil. Digər tərəfdən, bu oyunun ikinci epizodu çox asılılıq yaradır və hələ də yarımçıq epizod üçün pul ödəmişəm!!!!
Qrafika və hər şeylə tamamilə valehedici
Əla oyun, bəzi kiçik narahatlıqlar. Başlıqlarda bir neçə açıq-aşkar yazı xətası var və element menyusu tez-tez yolda olur, bir elementi seçməyə çalışdığım zamanlar istisna olmaqla, o, bağlanır. Mən hekayəni bəyənirəm və qrafika gizli obyekt oyunu üçün gözəldir.
Bu oyun üçün pul ödəməli olduğum üçün üzülürəm. Üstəlik, 4,99 dollara o qədər də uzun bir oyun deyil
Çox yaxşı, lakin çox deyil, maraqlı hekayə ilə uzun bulmacalar. Kompüter hissəsi oyunun qalan hissəsindən tamamilə fərqli UI ilə qəribə idi və mən əvvəlcə ondan necə çıxacağımı başa düşə bilmədim. Həmçinin Google böyük oyunları köhnə tablara endirməyəcək, ona görə də onu yaxşı işləyən APK Pure-dan almalı oldum!