Post by perpgbytsungdipho on Mar 6, 2022 0:41:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mystical Riddles: Hotel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mystical Riddles: Hotel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Mystical Riddles: Hotel 2022 version ▞▞▞
Je to velmi dobrá hra, miluji příběh a grafiku a opravdu se mi líbí, že zaplatíte jednu cenu. Hry jsou pro mě trochu těžké, ale je mi 74, tak to chvíli zkouším a pak vynechám milování skrytých předmětů...
Právě jsem začal hrát a zatím mě to hraní baví. Nezažil jsem žádné klišé, ale s hádankou je menší problém. Kéž by nezmrzli a nechali mě řešit hádanky. Grafika je fantastická, stejně jako příběh, a to mě udržuje v chuti hrát.
Hra byla pomalá a vůbec nedávala smysl. Skákal z jedné věci na druhou, nechápal příběh, upřímně řečeno zklamaný
Mystical Riddles: Hotel Piedzīvojumu spēles acf
Mystical Riddles: Hotel ایڈونچر cskb
Dobrá hratelnost po celou dobu
Mystical Riddles: Hôtel Aventure gze
Dobrá práce na další zábavné hře. Má všechny zvonky a píšťalky a má dobrou délku. Za tu cenu to stojí.Dohrál jsem hru a moc se mi líbilo napětí a akce v příběhu hry se skvělou grafikou ve hře.
Úžasný
Největší hra
Zatím dobré
Není to špatné hry, trochu pomalé na načítání dobré příběhové linie
Tady je nový obrat, žádné překvapení. V polovině přijde, "Zaplaťte, abyste mohli pokračovat". To je v pořádku, musí se živit.
Zatím dobré
Skvělé, milující každou minutu!!
Hra je zábavná s řešitelnými mini hádankami. Nicméně, děj je neuspořádaný ... & jste často přesouváni na novou scénu bez vysvětlení jak nebo proč. Bonusová kapitola je trochu nepořádek s tím, že si redaktoři pletou 2 bratry, rituál, který se brzy stane ... hotovo: jak Ricardova duše vstoupila (a byla vykopnuta) do mého těla? Navíc je tu zvláštní scéna se skutečným hercem uprostřed toho všeho. Každopádně to není nejlepší hra DG, ale stále je to zábava.
Mystical Riddles: Hotel Piedzīvojumu spēles acf
Docela dobrá hra 🎯👍🎯🎯🎯🎯🎯🎯👍👍👍👍👍👍🎯🎯 Jsem do této hry zamilovaná 🎯👍☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Užívat si to
Další dobrá hra. Trochu to pokulhává, ale užil jsem si to. Ať přicházejí.
Dobrá hra!
Docela dobrá hra, dobrá grafika, ale pomalá reakce.
Локикрафт Arkadne igre hidq
Právě začalo, zatím fantastické
Dobrá hra trochu pomalá při klepání, ale grafika a příběh byly zajímavé a živé.
dobrý
Doufám, že tato hra je zdarma
Úžasné!!!!!
Chladný. Miluji to. Ale pro plnou hru musíte odemknout.
Skvělý
Dva palce nahoru 👍🏿
Zábavná hra.
Výjimečná hra
Myslel jsem si, že stejně jako ostatní hry, které jsi vytvořil, bych mohl hrát celou hru. toto je pouze demo, pokud si hru nekoupíte. Dávám přednost vaší FTP kompletní hře než této. prosím upřesněte v názvu a nebo popisu je pouze demo nebo PTP.
Skvělá zábava
Hlupák, ale nevím, jak koupit plnou hru
Líbí se mi způsob, jakým děláte své hry těžkými, ale ne až tak těžkou a skvělou prací
Mystical Riddles: Hotel ایڈونچر cskb
Zatím se to zdá jako dobrý příběh, ovládání je jednoduchá grafika je fajn, víc nevím později
No není to špatné, ale velmi, velmi pokulhává a vůbec ne moc dobré)👎ale docela dobrá grafika (takže je to opravdu nehratelné🤔 omlouvám se, že to říkám) (ale děkuji za bezplatnou verzi)🆗
Skvělá hra!
No, není to můj druh hry, měla by být halloweenská, ale ne milovníkovi detektivních případů je připadají matoucí, ale díky za bezplatnou zkušební verzi 🤗🎁🎄
Hra se během hraní často vypíná. Oceňuji neomezený počet přeskakování po nákupu.
Hrál jsem pouze zkušební hru, ale jako vždy to vypadá na další skvělou hru od DO games, těším se na f2p verzi